Bahçe Bakımı

05-04-2021 16:25
Bahçe Bakımı

BAHÇE BAKIMI

EGO POWER ile Bahçe Bakımı Hakkında Merak Edilenler

Nesillerden beri ilk defa dış mekan güç ürünleri pazarı değişiyor. 100 yılı aşkın bir zaman önce benzinli çim biçme makinelerinin piyasaya sürülmesinden beri teknolojideki en büyük ilerleme olarak fosil yakıtların yerini daha temiz ve yeşil bir enerji alıyor.


Ego Bahçe Ürün Özellikleri

Size, kablosuz aletler uzmanlarının ürettiği inovatif EGO Power* sistemini sunmaktayız. Bahçe bakımı ve peyzaj işlerinizi daha pratik ve verimli bir şekilde yapmanızı sağlayacak yenilikçi EGO Power* sistemi ile tanışın. EGO Power*, gürültü, duman, karmaşa olmadan benzine eşdeğer bir güç sağlıyor. EGO'nun üstün yay şekilli 56V Lityum akü teknolojisi işinizi eksiksiz yapmanız için gerekli gücü sağlayarak eşsiz bir performans seviyesi sunuyor.

Bahçe Bakımı

EGO POWER : Devrim Niteliğinde Yenilik

Bu devrim niteliğindeki kablosuz sistemi denediğinizde bir daha asla arkanıza bakmayacaksınız. Kullanması son derece konforlu olan ve etkileyici çalışma sürelerine ve hızlı şarj özelliğine sahip olan bu alet, hayatı kolaylaştırmada gelinen son nokta. Artık yakıt için benzin istasyonuna gitmek ve son derece tehlikeli aleve alıcı sıvıları depolamak zorunda olmak yok. Bunun yerine egzoz gazı ve emisyonlar olmadan çalışma özgürlüğü var. 

Kablosuz Bahçe Makinası

EGO POWER: Uzun Ömürlü Garanti

Gerçek bir esneklik sağlayacak şekilde, aynı 56V Arc Lityum bataryası, EGO Power* yelpazesindeki her alete takılabiliyor. Bataryayı takar takmaz çalışmaya hazır hale geliyorsunuz. Ayrıca, tüm EGO Power* aletleri ev kullanıcıları için 2 yıllık bir garantiyle geliyor. Aleti kayıt ettiğinizde ek 3 yıllık garanti de mevcut.

Bahçe Aküsü

EGO POWER: Bahçe Bataryaları

Bataryalar 2 yıllık bir garantiye sahipler ve bataryanızı kayıt ettirirseniz bu süre 1 yıl daha uzuyor. Profesyonel kullanıcılar için garanti süresi 12 ay. Ek bilgiler web sitemizde bulunmaktadır.

Kablosuz Bahçe Makinası




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.